Kobe Sercu

maandag 6 februari 2023

zal Kobe Sercu optreden voor de volwassen leefgroep De Molenreke. Kobe Sercu is een Belgische zanger en gitarist die bekend staat om zijn unieke en warme stemgeluid. Hij heeft verschillende optredens gepland staan voor het komende jaar, waaronder op het LABADOUX festival op zaterdag 6 mei 2023.

Op zijn speelkalender staan ook enkele privéoptredens gepland, waaronder op woensdag 9 maart 2023 met het project ’t Was Ol Weg samen met Bart Cafmeyer. Dit optreden zal plaatsvinden in Meulebeke. Op vrijdag 27 oktober 2023 zal het duo ook een privéoptreden verzorgen in Ieper.

Naast deze optredens zal Kobe Sercu ook te zien zijn op andere evenementen en festivals in België, waaronder in Kuurne, Oostende en Ledegem. Met zijn muziek en warme stem hoopt Kobe Sercu de harten van zijn publiek te raken en hen te laten genieten van zijn muzikale talent.