Klaboem

Maandag 31 oktober 2022
Klaboem van Steef Coorevits in zaal Emmaüs (Gits)

Enkele sfeerfoto’s van de muzikale voorstelling georganiseerd door Dominiek Savio en Vivial.

Het was een geweldige ervaring voor onze kinderen, jongeren en hun broers en zussen om te genieten van de muzikale talenten van Steef Coorevits. Het evenement was speciaal ontworpen voor deze groep en het was geweldig om te zien hoe ze allemaal meededen en plezier hadden.

De show was een groot succes dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van iedereen die betrokken was bij de organisatie ervan. We zijn dankbaar voor de inspanningen van Dominiek Savio en Vivial om dit evenement mogelijk te maken en we hopen in de toekomst meer van dergelijke evenementen te kunnen organiseren.

Onze kinderen, jongeren en hun broers en zussen kijken al uit naar de volgende show en we zijn ervan overtuigd dat het opnieuw een geweldige ervaring zal zijn voor iedereen die deelneemt.