Marijke Cogghe en Brecht Degryse

WZC De Zilverberg mocht opnieuw genieten van een bijzonder optreden, ditmaal verzorgd door Marijke Cogghe en Brecht Degryse. Hun aanwezigheid bracht een nieuwe dosis warmte en vreugde in het ouderentehuis.

Marijke Cogghe en Brecht Degryse zijn beiden getalenteerde artiesten met een passie voor muziek en entertainment. Marijke’s betoverende stem en Brecht’s virtuoze pianospel vormen een perfecte harmonie die de harten van het publiek raakt.

Deze twee getalenteerde artiesten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld en zijn bekend om hun meeslepende optredens. Samen brengen ze een mix van klassiekers en eigen composities die de ziel raken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Het was een voorrecht om Marijke Cogghe en Brecht Degryse te verwelkomen in WZC De Zilverberg. Hun optreden creëerde een onvergetelijke ervaring voor de bewoners, die nog lang in hun harten zal blijven resoneren.