The Sideshow Three

Oh, wat een dag was het op 1 mei 2023! Het Dominiek Savio instituut – een erkende en gesubsidieerde organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met een (neuro-)motorische handicap of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ondersteunt – en Vivial presenteerden met trots “The Sideshow Three”. Deze fenomenale coverband nam ons mee op een muzikale reis door decennia van hits.

Volwassenen uit alle hoeken van Hooglede-Gits en daarbuiten kwamen samen in de Passage Dominiek Savio, een plek die altijd een warm thuis biedt aan iedereen die ondersteuning nodig heeft. De muziek en de sfeer vulden de ruimte en het beste deel was: de toegang was helemaal gratis! Het beste van live muziek, zonder een cent uit te geven!

Hoewel we niet meer terug kunnen naar die bijzondere dag, blijven de echo’s van de muziek en de vrolijke lach van het publiek hangen in Koolskampstraat 24.

Heb je het gemist? Maak je geen zorgen! Bij Dominiek Savio ze altijd bezig met het plannen van nieuwe, opwindende evenementen voor de gemeenschap. Houd de website in de gaten voor toekomstige evenementen en bereid je voor om deel uit te maken van de magie.

Voor meer informatie over onze evenementen, stuur een e-mail naar ann.dobbelaere@dominiek-savio.be. We kijken ernaar uit om je bij onze volgende show te verwelkomen!