Seraphine Stragier

WZC De Zilverberg verwelkomde een zeer bijzondere gast: Seraphine Stragier. Deze getalenteerde muzikante, die haar sporen heeft verdiend met de cello, de harp en het typisch Zweedse instrument, de ‘nyckelharpa’, betoverde onze bewoners met haar prachtige melodieën.

Van haar “muzikale snoezelreis” voor kinderen & ouders tot haar solo-album “Rêveries”, Seraphine’s muziek is een rustgevende en inspirerende mix van akoestische rêverie’tjes en zorgvuldig opgebouwde melancholische dromerijen op cello&harp. Haar muziek, die zowel minimalistisch, repetitief, lieflijk als weemoedig is, nam ons mee op een muzikale reis – een reis die ons deed wegdromen en verstille, een reis die ons deed lachen en huilen, een reis die ons bracht tot rust.

En daar stonden we dan, in het hart van Roeselare, betoverd door de klanken van Seraphine’s muziek, die weerkaatsten tegen de muren van WZC De Zilverberg. Zelfs de schapen leken te dansen op het ritme van haar melodieën!

Heb je dit magische evenement gemist? Wees niet bedroefd! Bij WZC De Zilverberg zijn we altijd bezig met het plannen van nieuwe, opwindende evenementen voor onze bewoners. Houd onze website in de gaten voor toekomstige evenementen en bereid je voor om deel uit te maken van de magie.

Wil je meer weten over Seraphine Stragier en haar muziek? Bezoek haar website of stuur een e-mail naar seraphinestragier@hotmail.com.

En vergeet niet: bij WZC De Zilverberg is er altijd ruimte voor muziek, voor dromen, en voor jou.