Wouter Boudrez

Donderdag 24 november 2022
Wouter Boudrez in Passage 21, Dominiek Savio (Gits)

Enkele sfeerfoto’s van de muzikale voorstelling georganiseerd door Dominiek Savio en Vivial.

Het was een geweldige ervaring voor zowel de senioren als de jongeren om te genieten van de nostalgische muziek van Wouter Boudrez. Het evenement was speciaal ontworpen voor deze groepen en het was geweldig om te zien hoe ze allemaal meezongen en genoten van de muziek.

De show was een groot succes dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van iedereen die betrokken was bij de organisatie ervan. We zijn dankbaar voor de inspanningen van Dominiek Savio en Vivial om dit evenement mogelijk te maken en we hopen in de toekomst meer van dergelijke evenementen te kunnen organiseren.

Zowel de senioren als de jongeren kijken al uit naar de volgende show en we zijn ervan overtuigd dat het opnieuw een geweldige ervaring zal zijn voor iedereen die deelneemt. We willen ook Wouter Boudrez bedanken voor zijn prachtige optreden en zijn inzet om deze groepen te vermaken met zijn muziek.