Kerst in Huis

Donderdag 15 december 2022
Kerst in huis, meezingmoment met Pieter Mayeur en Piet Blondeel, gepresenteerd door Annemie Meerschaert

Enkele sfeerfoto’s van het gezellige evenement ‘Kerst in huis’, georganiseerd door Pieter Mayeur, Piet Blondeel en gepresenteerd door Annemie Meerschaert.

Het was een geweldige middag vol kerstliederen en gezelligheid. Iedereen kon meezingen met de prachtige stemmen van Pieter en Piet terwijl Annemie de show aan elkaar praatte. De sfeer was warm en uitnodigend, en het was geweldig om te zien hoe de hele gemeenschap bijeenkwam om te genieten van dit evenement.

Het was een fantastische prestatie van Pieter, Piet en Annemie om zo’n prachtig evenement te organiseren en we zijn dankbaar voor hun inspanningen om dit mogelijk te maken. We zijn er zeker van dat dit evenement nog vele jaren zal voortduren en we kijken uit naar de volgende editie van ‘Kerst in huis’.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement, en we willen Pieter Mayeur, Piet Blondeel en Annemie Meerschaert in het bijzonder bedanken voor hun harde werk en toewijding om van ‘Kerst in huis’ een prachtig en onvergetelijk evenement te maken.