Fluo Party

Woensdag 15 februari 2022
Fluo Party met DJ Davey voor secundaire scholieren

Enkele sfeerfoto’s van de fantastische Fluoparty met DJ Davey, speciaal georganiseerd voor de secundaire scholieren.

Het was een geweldige avond vol muziek, dans en plezier. DJ Davey zorgde voor een fantastische sfeer en zette de jongeren aan om te dansen en te genieten van de muziek.

De Fluoparty was een groot succes dankzij de inspanningen van de organisatoren om een veilige en leuke omgeving te creëren waarin jongeren konden genieten van hun avondje uit. Het was geweldig om te zien hoe de jongeren zich amuseerden en plezier hadden in een omgeving waarin ze zichzelf konden zijn en konden feesten met hun vrienden.

We zijn dankbaar voor de inspanningen van de organisatoren en DJ Davey om dit evenement mogelijk te maken en we kijken uit naar meer van dergelijke evenementen in de toekomst. Het was een geweldige avond voor de jongeren en we zijn blij dat we hen deze ervaring konden bieden.